Miért legyen a partnerünk az egészségügyben?

A biztonság tudománya

100 országban 300 irodával egyedülálló helyzetben vagyunk, hogy megfeleljünk a globális egészségügyi közösség igényeinek, teljesítmény növelési szolgáltatásokat nyújtva nemzetközi és helyi szakértelemmel. Dolgozóink a helyi nyelvet beszélve ismerik a helyi elvárásokat, az egészségügyi rendszert és szokásokat.

Partner with us for healthcare

A szabványunkról 

A DNV GL szabványaiban a biztonság tudománya tükröződik, gyakorlatias képet fest arról, hogy mi teszi a szabványokat tartalmasabbá és hatékonyabbá, egyaránt használva a normatív és teljesítmény alapú megközelítést.  Szabványaink az Egyesült Államokban a Medicare és a Medicaid központok által elismertek figyelembe véve a kórházakkal szembeni követelményeket. Ezek integrálják a ISO minőségirányítási rendszer megközelítését, lehetővé téve a szervezetek jobb irányítását, hatékonyabb és koncentráltabb páciens központú ellátást. 

A nemzetközi kórházi szabványunk  ezekre  a szabványokra épült, figyelembe véve a helyi jogszabályi követelményeket és kulturális igényeket. A szabványok felmérik a klinikai és betegbiztonsági követelményeket kombinálva az ISO minőségirányítási rendszer alapelveivel, és hangsúlyozzák a pro-aktív kockázatkezelési megközelítést a kockázatok csökkentésére és a betegeket érintő károk elkerülésére. 

Megbízható partner

 NHS Betegjogi Hatóság által elismert közegészségügyi megbízható partner vagyunk Angliában, a Szlovén Egészségügyi Minisztérium  elismert bennünket, hogy teljesítjük a helyi követelményeket a minőségre és visszatérítésekre vonatkozóan, partnerséget hoztunk létre a Kínai Nemzeti Kutató és Fejlesztő Központtal a kínai egészségügyi reform kockázatkezelésében. 

Széleskörű tapasztalatainkra építve a biokockázatok és a fertőzés-ellenőrzés terén, mostanában fejlesztettük ki az első nemzetközi fertőzés kockázatkezelési szabványunkat a kórházak számára. Ezen felül, mivel az egészségügyi szervezetek egyre összetettebb és kockázatosabb környezettel szembesülnek, szükség van a bizalom és megbízhatóság elnyerésére egyéb területen is, mint például az informatikai biztonság, az energiahatékonyság, a laboratóriumi tevékenységek, jó hírnév, és az élelmiszer-biztonság, mivel ezek egyre fontosabbá válnak az érdekelt felek és a nyilvánosság számára. 

Mi közvetlen partnerként segíthetjük Önöket egyedi útjuk fejlesztésében a minőség, a fenntartható, páciens központú, biztonságosabb ellátást nyújtó  szervezet kialakításában, használva  a világon elismert ISO szabványokat. 

Why partner with DNV GL for healthcare
A felmérést végző csapataink olyan egészségügyi háttérrel rendelkező egyénekből állnak, akik megfelelő szakmai ismerettel rendelkeznek, a kockázatkezelés, betegellátás, fertőzés ellenőrzés, továbbá a mérnöki rendszerek és alapelvek terén, amelyet használhatnak a fertőzési kockázatok kezelésében az egészségügyi létesítményekben.

More information

Healthcare brochures and flyers

Download our services flyers and brochures

Download healthcare standards

Guidance for accreditation

Accredited hospitals

List of hospitals accredited to the international standard by DNV GL Healthcare

US Healthcare schemes

Accreditation, certification and training services for US Healthcare providers

Healthcare Research & Innovation

Putting DNV GL’s competence from safety critical industries to work on improved patient safety, globally

Miben segíthetünk?

Kapcsolat