Skip to content

Élelmiszer-biztonság irányítási rendszer tréningek

Élelmiszer-és italgyártás biztonságával és kockázatkezelésével kapcsolatos képzések

Az élelmiszer- és ital előállító ipar egyre inkább próbál eleget tenni a nemzetközi fogyasztók igényeinek, nyitva új piaci lehetőségek felé, határokon és kontinenseken átnyúló működés mellett. De a fogyasztók részéről alapvető igény, hogy amit esznek és isznak megbízható és biztonságos legyen. Egyre többen figyelme veszik a fenntarthatóság szempontjait is a fogyasztott termékeknél. Az összetettség, a kockázatok megértése és hogy hogyan kezeljük őket, kulcsfontosságú.

Élelmiszer magába foglalja a fogyasztók személyes érzéseit, de a biztonság és bizalom alapvető fontosságú. Az élelmiszerbiztonság hiánya a nagyon költséges termék visszahívásokhoz és a márka jó hírnevének elvesztéséhez vezethet - vagy legrosszabb esetben betegséget vagy akár halált is okozhat a fogyasztók körében. Cégének szüksége van az élelmiszer-biztonsági követelmények megfelelő szintű megértésére, a veszélyek kiértékelésére és a kockázatok kezelésére, hogy megbirkózhasson ezzel a kihívással. Hatékony kommunikáció az érintett felekkel és a megfelelő képzések egyaránt kiemelt fontosságúak.

Az alábbi képzéseket kínáljuk

  • HACCP Rendszergazda 
  • ISO 22000 Élelmiszerbiztonság Ir.rendszer auditor/vezető auditor (IRCA)
  • FSSC 22000 élelmiszer feldolgozás termékbiztonsági szabvány ismertető és belső audito
  • GLOBALGAP zöldség és gyümölcs 5. verzió előírások ismertetése
  • GLOBALGAP Rendszergazda és belső auditor
  • Tápérték jelölés és tápérték számítás az 1169/2011/EU rendelet alapján 



Ott vagyunk, ahol Ön 

Helyi csapatunk az Ön telephelyén is meg tudja tartani a képzést, nem csak a DNV GL oktatási helyszínén, ismerve a helyi piaci viszonyokat, miközben a globálisan jóváhagyott koncepciót alkalmazzák tudásunk átadására. 

Az élelmiszer- és ital előállító ipar egyre inkább próbál eleget tenni a nemzetközi fogyasztók igényeinek, nyitva új piaci lehetőségek felé, határokon és kontinenseken átnyúló működés mellett. De a fogyasztók részéről alapvető igény, hogy amit esznek és isznak megbízható és biztonságos legyen. Egyre többen figyelme veszik a fenntarthatóság szempontjait is a fogyasztott termékeknél. Az összetettség, a kockázatok megértése és hogy hogyan kezeljük őket, kulcsfontosságú.

Élelmiszer magába foglalja a fogyasztók személyes érzéseit, de a biztonság és bizalom alapvető fontosságú. Az élelmiszerbiztonság hiánya a nagyon költséges termék visszahívásokhoz és a márka jó hírnevének elvesztéséhez vezethet - vagy legrosszabb esetben betegséget vagy akár halált is okozhat a fogyasztók körében. Cégének szüksége van az élelmiszer-biztonsági követelmények megfelelő szintű megértésére, a veszélyek kiértékelésére és a kockázatok kezelésére, hogy megbirkózhasson ezzel a kihívással. Hatékony kommunikáció az érintett felekkel és a megfelelő képzések egyaránt kiemelt fontosságúak.

Az alábbi képzéseket kínáljuk

  • HACCP Rendszergazda 
  • ISO 22000 Élelmiszerbiztonság Ir.rendszer auditor/vezető auditor (IRCA)
  • FSSC 22000 élelmiszer feldolgozás termékbiztonsági szabvány ismertető és belső audito
  • GLOBALGAP zöldség és gyümölcs 5. verzió előírások ismertetése
  • GLOBALGAP Rendszergazda és belső auditor
  • Tápérték jelölés és tápérték számítás az 1169/2011/EU rendelet alapján 



Ott vagyunk, ahol Ön 

Helyi csapatunk az Ön telephelyén is meg tudja tartani a képzést, nem csak a DNV GL oktatási helyszínén, ismerve a helyi piaci viszonyokat, miközben a globálisan jóváhagyott koncepciót alkalmazzák tudásunk átadására.