Rólunk

A bizalom láthatatlan infrastruktúrájának kiépítése

Világ-vezető

Minden egyes nap, több mint 100 000 ügyféllel dolgozunk együtt, több mint 100 országban, és építjük a bizalom láthatatlan infrastruktúráját. Mi vagyunk a kockázatkezelési és minőségbiztosítási szolgáltatások vezető szolgáltatja a tengeri, olaj- és gázipari, valamint az energia- és a megújuló energiaforrások iparának. Globális vezetők vagyunk a vállalatok irányítási rendszereinek tanúsításában is, minden iparágban, ideértve az egészségügyet, az élelmiszeripart, az autóipart és az űrkutatást.

Célunk

1864 óta célunk az élet, a tulajdon és a környezet védelme.

Szakértelem 

Szenvedélyesen foglalkozunk a biztonsággal, a minőséggel és az integritással. A vállalatok hozzánk fordulnak, hogy bonyolult döntéseket hozzanak bizalommal. Segítünk nekik a legkritikusabb kockázatok kezelésében, és demonstráljuk a szabályok és szabványok betartását. A molekuláris szintű szerkezeti hibáktól a terabyte-os adatok rendellenességéig világszínvonalú műszaki szakembereink számára egyetlen részlet sem túl kicsi. Az a képesség viszont, hogy nagyobb képben is látunk, elválaszt minket: attól kezdve, hogy tanácsot adjunk a holnap energiainfrastruktúrájától a világ hajózási flottáinak biztonsági műszaki szabványaik kidolgozásáig, vagy az élelmiszer-értéklánc fenntarthatóságának felméréséig.

 

Szervezetünk

Olvassa el, hogyan épül fel szervezetünk.

 

Történetünk

DNV közös története egészen 1864-re nyúlik vissza. Tudjon meg többet fejlődésünkről.

 

Az egyesülés

Mivel 2013 szeptember 12-én a DNV és a GL egyesüléséből létrejött a DNV.

Kutatás és innováció 

A Vállalatok pártatlan betekintésünkre támaszkodva navigálnak a jelenlegi és a jövőbeli technológiai trendekben, és mi segítünk minősíteni és biztosítani a legfejlettebb technológiákat. Bevételünk 5% -át évente kutatás és fejlesztésbe fektetjük. 


Globális jelenlét 

A világ minden sarkában lévő 350 irodából a világ vezető vállalataival dolgozunk együtt. A központunk Norvégiában, Osloban található. Itt tekinthetőek meg irodáink.