Skip to content

Hogyan támogathatjuk?

Az átmeneti időszakban segíthetünk Önnek a már ismert helyi alkalmazottak által nyújtott számos szolgáltatással:
  • Tudatosító ülések: szemináriumok és workshopok, ahol jellemzően megismerkedhetnek a módosításokkal, és betekintést nyerhetnek a szabványok tartalmáról és legfontosabb változásairól, és az áttérés folyamatáról stb.
  • Előadó által tartott oktatások, kihelyezett vagy nyilvános: Ezek olyan interaktív kurzusok, amelyek célja, hogy mélyebb betekintést nyújtson a változásokba és az átmenethez szükséges lépésekbe. Ezek moduláris tanfolyamok, ahol a részletesség szintje az Ön igényeihez igazítható.
  • Eltérés elemzés: Az irányítási rendszerének értékelése az új szabvány követelményeinek megfelelően, hogy meg lehessen határozni a megoldandó hiányosságokat. Ez hasznos segítséget nyújt az új szabványnak való megfeleléshez és hogy felkészült legyen az áttérésre. Az ilyen értékelés részletessége az Ön igényeihez igazítható.

már frissült az ISO új megközelítésével. Amellett, hogy a szabvány követelményeit lefedi egy audit, szélesebb körű képet kap az üzleti tevékenysége szempontjából legfontosabb kockázatokról. Ezáltal jobban felkészülhet az új követelmények teljesítésére, sőt, a lehető legtöbbet hozhatja ki az irányítási rendszerből, és javítsa azokat a területeket, amelyek a leginkább fontosak a hosszú távú sikerhez. 

Ha Ön éppen áttér az új szabványra, vagy új a szabványok bevezetésében, kérem keresse helyi DNV irodánkat, és tudjon meg többet, hogyan segíthetünk.

Miben segíthetünk?

Kapcsolat