Győződjön meg arról, hogy ahogyan a vállalkozását vezeti - a legjobb gyakorlat.

Man inspecting production line

Az Ön irányítási rendszere

Nap mint nap, számos döntést hoznak szervezetében. Döntéseket és intézkedéseket, amelyek hatásainak rövid és hosszú távú következményei vannak teljesítményére. Hatással vannak eredmény termékük minőségére, a vállalkozás hírnevére, teljesítményére és nyereségére.

Ezen intézkedések összessége - akár formálisan vagy csak burkoltan alkotott - az irányítási rendszere, annak a módja, ahogy a vállalata működik. Minden cégnek van egy irányítási rendszere, függetlenül méretétől, az iparágtól vagy a működésének bonyolultságától. Minden azon múlik, hogy mennyire vagyunk tisztában üzleti folyamatainkról, és arról, hogy mit is szeretnénk elérni.

Honnan tudja, hogy megfelelően teszi a dolgát, a megfelelő időben, ha nem veszi figyelembe a kritikus kockázatokat? Hogy Honnan tudja, hogy Önnek mi a lényeges? 

Man and woman discussing chart

A biztosítás értéke

Biztosítás szolgáltatások független harmadik fél általi értékelések, amelyek megteremtik Önnek és kulcsfontosságú érdekelt feleinek bizalmát. Bizalmat teremtenek azáltal, hogy a megfelelő eljárásokkal rendelkezésre állnak azon főbb szempontok kezeléséhez  amelyek fontosak lehetnek számára, kapcsolódjék ez a minőség, a környezet, a biztonság, vagy bármilyen más területhez. Bizalmat abban, hogy a munkavállalók megfelelő képzettséggel rendelkezzenek, és tisztában legyenek a legjobb gyakorlatokkal, döntésekkel és intézkedésekkel, amelyeket meg kell tenniük. 

Biztosítás szolgáltatások bizonyítékul szolgálnak arra, hogy az üzleti folyamati hatékonyan működnek. 

Irányítási rendszerének tanúsítása és összehasonlító teljesítmény értékelése a jól ismert nemzetközi szabványok alapján, mint az ISO 9001 minőségirányítási és ISO 14001 környezetirányítási rendszer, bizonyítja, hogy a legjobb gyakorlatok szerint működik, és a folyamatos fejlesztésen dolgozik. Erőteljes üzenetet közvetít a vevők, beszállítók és a befektetők felé.

Annak érdekében, hogy igazolja egy ISO szabvány szerinti megfelelőségét, egy akkreditált tanúsító szervezettel, mint például a DNV GL kell együtt dolgoznia.

Man with DNV GL logo on his back

Miért legyen a partnerünk?

  • Több mint 150 év gyakorlat a kockázatkezelésben és biztosítási szolgáltatásokban.
  • Független alapítvány a tulajdonosa, célja az élet, a tulajdon és a környezet védelme.
  • Elmúlt 27 évben megannyi irányítási rendszert tanúsított, és több mint 80.000 tanúsítvány állított ki 65.000 ügyfélnek több mint 180 országban. 
  • Auditoraink egy egész világra kiterjedő hálózat részei, de az Önök nyelvén beszélnek és tisztában vannak a helyi elvárásokkal. 
  • Egyedülálló audit módszertanunk Next Generation Risk Based Certification* túlmutat az általános szabvány követelményeken. Fejleszti irányítási rendszerét azáltal, hogy jobban összpontosít arra, hogy mitől lesz sikeres vállalkozása. 
  • Mi segítjük a működési kihívások kezelésében ma, miközben fenntartható értéket teremtünk az idő múlásával.  

*Risk Based Certification a DNV GL AS EU regisztrált védjegye.

Miben segíthetünk?

Kapcsolat