Skip to content

A DNV GL 100% -os részesedéssel rendelkezik a Presafe-ben

A DNV GL ma bejelentette, hogy 100% -os részesedéssel rendelkezik az EU bejegyzett szervezet a DNV GL Nemko Presafe (Presafe) tulajdonában, amely eddig egy közös vállalkozás volt az osloi székhelyű Nemko tesztelő és tanúsító céggel közösen.

A Presafe egy akkreditált tanúsító szervezet és EU bejegyzett szervezet az Orvosi Eszközök és Veszélyes Területen alkalmazott eszközök tanúsításához. Ez a lépés megerősíti a DNV GL hosszú távú pozícióját, mint az európai piacokon és azon túl is kiváló minõségû és megbízható tanúsítvánnyal. A Presafe a DNV GL - Business Assurance tulajdonában lesz.

"A vállalat teljes tulajdonjogát átvállalva a DNV GL egy erős üzleti alapot biztosít ugyanazon vezetéssel, amely lehetővé teszi egy versenyképesebb és sokkal rugalmasabb szervezet létrehozását. Most a legjobb helyzetben vagyunk, hogy megfeleljünk a változó szabályozási környezet kihívásainak, miközben fenntartható növekedést biztosítunk a jövőben "- mondja Luca Crisciotti, a DNV GL-Business Assurance vezérigazgatója. "Működtetés szempontjából ez lehetővé teszi a DNV GL számára, hogy egy célzottabb szolgáltató szervezetet hozzon létre, megszünteti az akadályokat és lehetővé teszi számunkra, hogy jobban reagálhassunk ügyfeleink igényeire."

A tulajdonjog átruházását követően a Nemko továbbra is fontos partner a Presafe-nél, és a két szervezet között meglévő működési rutinok terén nem hoz változást. A Nemko továbbra is megfelelőségértékelési szolgáltatásokat kínál az Orvosi Eszközökhöz és Veszélyes Területen alkalmazott Felszerelésekhez a Presafe szervezetén keresztül. Valamennyi ügyfélkapcsolat és az aktuális tanúsítványok karbantartása ugyanúgy folytatódik, mint korábban.

Ez a lépés növeli a CE-jelölés tanúsítás technikai képességét Észak-Európában a Presafe Skandináviában kiépített jelentős üzleti tevékenységnek köszönhetően. Várhatóan a szinergiák megvalósíthatók azáltal, hogy mind a Presafe örökség, mind a DNV GL termékbiztosítási szolgáltatásai kiterjesztik a működést szerte Észak-Európában.