Skip to content

Az élet nem állhat meg - COVID-19

Olvassa el a legfrissebb információkat arról, hogy miként tartjuk fenn és fejlesztettük működésünket, és hogyan gondoskodunk alkalmazottainkról és ügyfeleinkről a világjárvány idején.

Munkavállalóink ​​és ügyfeleink biztonsága az első számú prioritás a DNV GL számára. Emellett azt is biztosítani szeretnénk, hogy továbbra is hozzáférhessen a szükséges szolgáltatásokhoz. Ezért helyi és globális szinten egyaránt válságkezelő csoportokat állítottunk fel, és megteszünk minden szükséges intézkedést, ideértve a helyzet folyamatos figyelését és a folyamatosan változó helyi előírások és tanácsok betartását is.

A DNV GL alkalmazottai március eleje óta az üzleti utazást csakis a szükséges mértékűre korlátozzák, de továbbra is szinte mindenhol virtuálisan támogatjuk ügyfeleinket. Évek óta egyre inkább törekszünk átállni a digitális működésre, és ez azt jelenti, hogy továbbra is rendelkezésre állunk az ügyfelek kiszolgálására, még ebben a rendkívül kihívásokkal teli időben is.

A jól működő irányítási rendszer fontossága jelentősen felértékelődött ezekben a napokban, hiszen Önök ezen keresztül is tudják bemutatni az érintett feleknek, hogy folyamataikat ellenőrzés alatt tartják, és továbbra is képesek megfelelni a társadalom és ügyfeleik által támasztott elvárásoknak. Ennek értelmében ügyfeleink elvárásainak megfelelően kidolgoztuk a szükséges eljárásokat, hogy garantálhassuk az Önök tanúsítványának folyamatos érvényességét. 

Olyan alternatív megoldásokat dolgoztunk ki, hogy az auditok a lehető leghatékonyabban kerülhessenek végrehajtásra, minimálisra csökkentve a szociális érintkezések számát, ezáltal lassítva a járvány terjedését Amennyiben szükséges és lehetséges az auditokat távoli eléréssel, informatikai audiovizuális eszközök (mint például Microsoft Teams vagy Skype for Business) alkalmazásával végezzük el. A tény, hogy esetleg Ön vagy munkatársai otthonról dolgoznak, sem akadályozhatja meg az interjúk lefolytatását vagy dokumentumok megosztással történő megtekintését. Azokat a tevékenységeket vagy interjúkat amelyeket nem lehetséges távoli eléréssel auditálni vagy lefolytatni egy későbbi időpontra ütemezzük, vagy a következő audit során ellenőrizzük. 

A DNV GL a vonatkozó akkreditáló testületekkel konzultálva számos lehetőséget dolgozott ki erre a helyzetre vonatkozóan. A kitűzött cél az, hogy amennyire csak lehetséges, biztosítsuk az általunk kiadott irányítási rendszer tanúsítványok folytonosságát és érvényességét. A kidolgozott metódusok természetesen messzemenően figyelembe veszik a hatósági szabályokat és rendelkezéseket. 

Törekszünk arra, hogy naprakész információval szolgálhassunk Önöknek, ezért rövidesen levélben keressük meg Ügyfeleinket a részletekkel. Amennyiben további információra lenne szüksége, úgy bármikor kapcsolatba léphet velünk a Kapcsolat menüpontban szereplő elérhetőségeken.