Skip to content

Kockázatkezelés

A bizonytalanságok világában hatékonyan kezelheti szervezetének kockázatait.

A hatékony kockázatkezelés lehetővé teszi, hogy jól teljesítsen egy bizonytalan környezetben és segít fenntartani a fenntartható üzleti teljesítményt az idő múlásával. A strukturált megközelítés biztosítja, hogy proaktívabb és nem reaktívabb legyen a kulcsfontosságú eszközök védelmében.

Miért kellene javítania a kockázatkezelésén?

Egy olyan üzleti rendszer működtetése, amely egy olyan strukturált és robusztus kockázatkezelési keretrendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szervezet számára, hogy:

  • Növelje célkitűzései elérésének valószínűségét.
  • Betartsa a vonatkozó jogi és szabályozási követelményeket és  megfeleljen a nemzetközi szabványoknak.
  • Növelje:
    • szabályozottságot és az irányítást.
    • azonosítsa a lehetőségeket és fenyegetéseket.
    • szervezetének ellenállóképességét.
    • működési hatékonyságát.
    • incidens kezelés és veszteség megelőzés hatékonyságát.
    • az érdekelt felek bizalmát.

A szilárd kockázatkezelési megközelítést beágyazó irányítási rendszer hozzáadott értéket ad a szervezetnek és érdekelt feleinek. Ezt a nézetet vallotta a ViewPoint kockázatkezelési felmérésében a válaszadók 81% -a.  

Miben segíthetünk?

Szolgáltatási portfóliónkat az ISO 31000, a kockázatkezelés legelterjedtebb szabványa inspirálja. Segítünk Önnek megérteni a kockázatkezelés alapelveit, felmérni érettségét és hiányosságait, valamint integrálni a kockázatkezelést az irányítási rendszerébe.

Risk-Management Service Portfolio-799x501

Alapozás

Ismerje meg a Kockázatkezelés alapjait, és hogy más vállalatok hogyan integrálják a kockázatalapú gondolkodást a szervezetükbe a ViewPoint és az Espresso felmérésein keresztül. Ezeket az ingyenes forrásokat az oldal alján találhatja meg.

Start-up

Ha tovább szeretné növelni szervezetének kockázatkezelési ismereteit, felajánljuk Start-up szolgáltatásainkat. Ezek biztosítják, hogy a kockázatkezelés fontossága az egész szervezeten belül érthető legyen, amely magában foglalja a fő módszertanokat, folyamatokat és technikákat. A szolgáltatások közé tartozik:

  • E-learning modul a kockázatalapú gondolkodásra és kockázatkezelésre.
  • Az ISO 31000 alapozó tanfolyam, egy egynapos elmélet és gyakorlatok az ISO 31000 alapelvei körül.

Implementation





Csak néhány vállalat használja a bevett módszereket kockázatkezelési megközelítésükben. Ha szeretne kiemelkedni és az iparág éllovasává válni, akkor testre szabott megvalósítási szolgáltatásokat kínálunk, amelyek felmérik a szervezet érettségét, hiányosságait és fejlesztési területeit.

Olyan szervezetek számára, amelyek már ismerik a Kockázatkezelést, és vezető szerepet kívánnak vállalni, olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyek jobban igazodnak a kockázatkezelés megvalósításához. Ezek a szolgáltatások célja a kockázatkezelési keret és folyamatok érettségének felmérése a szervezetre, az erősségekre és a fejlesztés főbb területeire. A szolgáltatások közé tartozik:

  • Egy teljes napos workshop a szakértőinkkel, ahol az elmélet, az ötletgyűjtés és a csoportmunka kombinációja lehetővé teszi az Ön számára, hogy elkezdje alkalmazni a vállalkozással kapcsolatos főbb kockázatkezelési eszközöket és módszereket.
  • Értékelje vállalatának érettségét, és azonosítsa a fő hiányosságokat és a fejlesztési lehetőségeket. A pontozásos módszertanunkkal kombinálva az eredmény a Kockázatkezelési keretrendszer hatékonyságának kvantitatív minősítése.

More information

  Risk Management

Risk Management

Download our flyer.