Skip to content

Miért legyen a partnerünk az egészségügyben?

A biztonság tudománya

100 országban 300 irodával egyedülálló helyzetben vagyunk, hogy megfeleljünk a globális egészségügyi közösség igényeinek, teljesítmény növelési szolgáltatásokat nyújtva nemzetközi és helyi szakértelemmel. Dolgozóink a helyi nyelvet beszélve ismerik a helyi elvárásokat, az egészségügyi rendszert és szokásokat.

A szabványunkról 

A DNV GL szabványaiban a biztonság tudománya tükröződik, gyakorlatias képet fest arról, hogy mi teszi a szabványokat tartalmasabbá és hatékonyabbá, egyaránt használva a normatív és teljesítmény alapú megközelítést.  Szabványaink az Egyesült Államokban a Medicare és a Medicaid központok által elismertek figyelembe véve a kórházakkal szembeni követelményeket. Ezek integrálják a ISO minőségirányítási rendszer megközelítését, lehetővé téve a szervezetek jobb irányítását, hatékonyabb és koncentráltabb páciens központú ellátást. 

A nemzetközi kórházi szabványunk  ezekre  a szabványokra épült, figyelembe véve a helyi jogszabályi követelményeket és kulturális igényeket. A szabványok felmérik a klinikai és betegbiztonsági követelményeket kombinálva az ISO minőségirányítási rendszer alapelveivel, és hangsúlyozzák a pro-aktív kockázatkezelési megközelítést a kockázatok csökkentésére és a betegeket érintő károk elkerülésére. 

Megbízható partner

 NHS Betegjogi Hatóság által elismert közegészségügyi megbízható partner vagyunk Angliában, a Szlovén Egészségügyi Minisztérium  elismert bennünket, hogy teljesítjük a helyi követelményeket a minőségre és visszatérítésekre vonatkozóan, partnerséget hoztunk létre a Kínai Nemzeti Kutató és Fejlesztő Központtal a kínai egészségügyi reform kockázatkezelésében. 

Széleskörű tapasztalatainkra építve a biokockázatok és a fertőzés-ellenőrzés terén, mostanában fejlesztettük ki az első nemzetközi fertőzés kockázatkezelési szabványunkat a kórházak számára. Ezen felül, mivel az egészségügyi szervezetek egyre összetettebb és kockázatosabb környezettel szembesülnek, szükség van a bizalom és megbízhatóság elnyerésére egyéb területen is, mint például az informatikai biztonság, az energiahatékonyság, a laboratóriumi tevékenységek, jó hírnév, és az élelmiszer-biztonság, mivel ezek egyre fontosabbá válnak az érdekelt felek és a nyilvánosság számára. 

Mi közvetlen partnerként segíthetjük Önöket egyedi útjuk fejlesztésében a minőség, a fenntartható, páciens központú, biztonságosabb ellátást nyújtó  szervezet kialakításában, használva  a világon elismert ISO szabványokat. 

How can we help you?

Contact us