Skip to content

Kockázatkezelés

Kockázatalapú gondolkodás révén fordítsd a kockázatokat lehetőségekké

Egy szervezet valamennyi tevékenysége kockázatos lehet. Ezek negatívan befolyásolhatják a környezeti, biztonsági és társadalmi területeket, és károsíthatják gazdasági teljesítményét és vállalat jó hírnevét.

Ezért a kockázatkezelés hatékonyan segíti Önt a bizonytalansággal teli környezetben, és fenntartható üzleti teljesítményt hozhat létre az idő múlásával.

Kockázatkezelési szolgáltatási portfóliónkat elsősorban a leggyakrabban használt nemzetközi kockázatkezelési szabvány - az ISO 31000 - inspirálja. Segítünk megérteni a kockázatkezelés alapelveit, felmérjük hiányosságainkat, és integráljuk a kockázatkezelést az Ön irányítási rendszerébe.

Ha szilárd kockázatkezelési platformot és kockázati alapú gondolkodást valósított meg, akkor máris jobban felkészült az ISO 2015 szabványokra való áttérésre, amely a kockázatok kezelésének szisztematikus megközelítését kívánja megvalósítani.

Risk Management maturity

In our 2017 survey on Risk Management we asked respondents from 1563 companies about their awareness and use of Risk Management methodologies and techniques. The survey showed that these methodologies were known and used by a minority, which poses an opportunity for companies that seeks a leadership position in their industry.