Skip to content

A tanúsítási folyamat

Integrált tanúsítás

​​A kombinált tanúsítás esetén az Ön irányítási rendszere több szabványnak megfelelően kerül tanúsításra egy időben.

Egy integrált rendszer

Ami az irányítási rendszer szabványokat illeti gyakran nagy fokú kompatibilitás van a szabványok között, noha különböző területeket fednek le. Sok szervezet úgy dönt, hogy az irányítási rendszerét egyetlen integrált rendszerbe építi, beleértve olyan területeket, mint például a minőség, egészség és biztonságvédelem, és a környezet. Több szabványnak egy irányítási rendszerbe történő integrálása esetén dupla munkát tud megtakarítani.

Valamennyi kritikus terület egyetlen auditon 

Egy integrált irányítási rendszer lehetővé teszi az Ön számára, hogy egyszerűsödjön a dokumentáció, mivel nem szükséges felkészülni egy teljes körű dokumentációval minden egyes szabvány esetén. Akár az integrált rendszer megközelítést választja, vagy párhuzamos irányítási rendszereket épít minden területre, a cégének minden egyes kritikus, érintett területe kiértékelhető és tanúsítható egyetlen kombinált tanúsítási felülvizsgálat során.

Tanúsítás hozzáadott értekkel

Az irányítási rendszerek egyidejüleg történő tanúsítása időt, erőfeszítést és költséget takarít meg az Ön számára, míg az irányítási rendszerek hatékonyságát növeli. A DNV egy kombinált tanúsítási szolgáltatást ajánl Önnek, melyet azzal a szándékkal dolgozott ki, hogy elősegítse a költséghatékony és hozzáadott értékű auditokat a tanúsítási folyamat során.

Miben segíthetünk?

Kapcsolat