Skip to content

Business Assurance

Mint a világ vezető tanúsító szervezete, ügyfeleinkkel közösen azon dolgozunk, hogy biztosítsuk szervezetük, termékeik, dolgozóik, létesítményeik, és beszállítói láncuk teljesítményét, tanúsítási, ellenőrzési, értékelési és képzési szolgáltatásinkon keresztül.

DNV GL - Business Assurance

A több mint 70,000 világszerte kiállított tanúsítvánnyal, nevünk az erős elkötelezettségünket fémjelzi a biztonság, minőség, és környezetünk védelmének fontossága iránt. Éveken át preferált tanúsító partnere voltunk számos Fortune 500 vállalatnak, valamint kis- és közepes vállalkozásnak egyaránt.   

A kiterjedt helyi jelenlétünkkel, iparágakat felölelő konszolidált globális tapasztalatunkkal, és elismert szakmai hozzáértésünkkel, a vállalatok ideális partnere vagyunk minden ágazatban. Partnerséggel ügyfeleinkkel  közösen segítünk értéket teremteni, miközben megfelelünk a világ gazdasági, szociális és környezetvédelmi jellegű igényeinek.

Tanúsítási, ellenőrzési, értékelési és képzési szolgáltatásainkon keresztül biztosítjuk ügyfeleink szervezetének, termékeinek, személyzetének, létesítményeinek, valamint ellátási láncának teljesítményét. A legtöbb iparágban, és a világon jó néhány  vezető márkával együtt dolgozva, gyakorlatilag szinte mindenütt jelen vagyunk.

Legfontosabb biztosítási szolgáltatásaink:

  • Irányítási rendszer tanúsítás – több mint 70,000 kiállított tanúsítvánnyal.
  • Ellátási lánc irányítás – Figyelembe véve minden egyes láncszemhez kapcsolódó kockázatot a nyersanyagtól a végtermékig.
  • Termék biztosítás – A globális piacokhoz való hozzáférés és fenntarthatóbb termékek biztosítása
  • Ellenőrzés – Előírásoknak és rendeleteknek való megfelelés biztosítása 
  • Személyzet tanúsítás – Bizalom megteremtése az egyének kompetenciájában
  • Oktatás -  Minőség, biztonság, környezetvédelem, és vállalati felelősségvállalás kérdéskörökben 

Miközben valamennyi üzleti szektorban együtt dolgozunk a vállalatokkal, különös stratégia hangsúlyt fektetünk az élelmiszer, egészségügyi, autóipari és űrkutatási ágazatokra.

Nagyon komolyan vesszük munkatársaink, és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink minőségét és megbízhatóságát. Vállalatunk célja az emberi élet, a tulajdon és a környezet védelme. Ennél fogva partnerek vagyunk ügyfeleink jelenkori kihívásaiban, miközben a jövő is a látóterünkben van. Stratégiánk , hogy a “Fenntarthatóság minden cselekedetünkben” jelen legyen. Valódit alkotni szolgáltatásainkon keresztül ma, és azon dolgozni, hogy ugyanezt tehessük holnap is, hozzájárulunk  a DNV GL biztonságos és fenntartható jövő víziójához. Minden nap azon dolgozunk ügyfeleinkkel szerte a világon, hogy építsük a fenntartható üzleti teljesítményt és az érdekelt felek bizalmát, ígéretünk által vezérelve, hogy a jövőre kell összpontosítanunk.

 

eAdvantage

Jenetkezzen be az Ön ügyfél területére (globál)

 

Nézőpont - ügyfeleink közössége

Betekintés a globális felméréseinkbe. Vitassák meg a legjobb iparági gyakorlatokat és trendeket a DNV és az iparági érdekcsoportok szakértőivel.

 

Keresse meg helyi irodáját

Miben segíthetünk?

Kapcsolat