Skip to content

TAPA FSR - Rakománybiztonsági követelmények

Ezeket az előírásokat biztonságtechnikai szakemberek dolgozták ki a biztonságos és biztosított szállítás közbeni tárolás és raktározás garantálása érdekében.

A TAPA FSR meghatározza a minimális elfogadható biztonsági szabványokat a szállítás közbeni tároláshoz és raktározáshoz. A szabvány tartalmazza a kockázatfelmérést, egy sor jellemző irányítási rendszer követelményt, és számos követelményt a fizikai biztonsági intézkedésekkel kapcsolatosan.  Az FSR tanúsítvány igazolja, hogy az Ön cégét felmérték a meghatározott követelmény szerint, és megállapították, hogy betartja azokat. 

Mit jelent a TAPA FSR? 

A Szállítmányozott Vagyontárgyak Védszövetsége (TAPA) egy fejlett technológiát alkalmazó és nagy értékű vállalatok biztonsági szakembereit és a hozzájuk kapcsolódó üzleti partnereket összefogó szövetség, amelynek a tagjai azért szerveződtek, hogy kezelni tudják azokat a növekvő biztonsági fenyegetéseket, amelyek jellemzően előfordulnak a nagy értékű ipari ellátási láncban. Globális gyártókat, logisztikai szolgáltatókat, teherfuvarozókat, rendvédelmi ügynökségeket és más érintetteket fog össze, akiknek az a közös céljuk, hogy csökkentsék, illetve megelőzzék a veszteségeket a nemzetközi ellátási láncokban.

A TAPA alapvető célja pozitív változások előidézése a teljes árufuvarozási és biztosítási közösség biztonsági gyakorlataiban. A TAPA egy globális tagsággal rendelkező szövetség, amely magában foglalja a világ számos vezető gyártó márkáját és ezek logisztikai és szállítmányozási szolgáltatóit.

A program nem korlátozódik a TAPA tagokra, hanem minden olyan vállalatra alkalmazható, amely szállítmányozás közbeni tárolással és raktározással foglalkozik. A nagy áruszállító szolgáltatók egyre inkább az FSR szabvány előírásait kezdik alkalmazni a rakomány megóvására és kezelésére.

Hogyan tudunk Önnek segíteni? 

Szervezetünket a TAPA akkreditálta arra, hogy világszerte kiadhassuk a TAPA FSR tanúsítást.  

További információkért a programról, a tanúsítási eljárásról illetve a DNV - Business Assurance teljesítéséről és szolgáltatásairól lépjen kapcsolatba a DNV - Business Assurance-szel. 

 

More information

  Building Sustainable Business Performance?

Building Sustainable Business Performance?

A short guide on sustainability

  Next Generation Risk Based Certification

Next Generation Risk Based Certification

A sustainable management system

 

ISO 2015 revisions

Partner with us on the transition to the new standards

 

TAPA Americas

 

TAPA EMEA

 

eAdvantage

Jenetkezzen be az Ön ügyfél területére (globál)

 

Nézőpont - ügyfeleink közössége

Betekintés a globális felméréseinkbe. Vitassák meg a legjobb iparági gyakorlatokat és trendeket a DNV és az iparági érdekcsoportok szakértőivel.

 

Keresse meg helyi irodáját